1. Rekisterin nimi
Toinen Mielipide Rekisteriseloste

2. Rekisterinpitäjä
Plutoni Oy
Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna
+ 358 (0)44 347 9344
info@plutoni.fi

3. Rekisterin tarkoitus
Plutoni Oy kerää henkilötietolain 19 §:n nojalla rekisteriin tekemisensä ja ajattelunsa tason nostamisesta kiinnostuneiden tietoja viestintää ja markkinointia varten.

4. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää käyttäjän nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, aseman ja organisaation sekä evästeiden myötä käyttäjän toimenpiteet toinenmielipide.fi verkkopalvelussa. Kerättävistä tiedoista sähköposti ja nimi ovat pakolliset tiedot uutiskirjeen tilaajille ja muut tiedot kerätään, mikäli käyttäjä haluaa antaa tiedot.

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot eli toinenmielipide.fi verkkopalvelun käytön yhteydessä muodostuneet tiedot. Tiedot tallentuvat automaattisesti rekisteriin käyttäjän  syöttäessä tietoja tai  käyttäessään toinenmielipide.fi verkkopalvelua.

Plutoni Oy kerää käyttäjien henkilötietoja toinenmielipide.fi sivuston kautta erilaisin lomakkein, jolla voidaan muun muassa tilata yhteisön kuulumiset uutiskirjeenä, osallistua tutkimukseen tai kyselyyn, ladata käyttäjää kiinnostavaa sisältöä tai osallistua tapahtumiin joko virtuaalisesti tai livenä.

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterissä olevien henkilöiden yhteystietoja luovutetaan tarpeen mukaan Toinen Mielipide -palvelun toteuttamisessa auttaville kolmansille osapuolille. Tietoja voidaan luovuttaa myös EUn tai ETA ulkopuolelle. Tiedot sijaitsevat palveluntarjoajasta riippuen Suomessa tai Suomen rajojen ulkopuolella Plutoni Oy:n käyttämien palveluiden omistajien tietovarastoissa.

7. Evästeiden käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internetsivujenylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat evästeiden käytön poiskytkemisen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Käytämme kävijäanalytiiikkaan Google Analytics-järjestelmää. Google Analytics käyttää evästeitä auttaakseen verkkopalvelua analysoimaan, kuinka käyttäjät käyttävät verkkopalvelua. Evästeeseen tallentuvat tiedot siitä, kuinka käytät verkkopalvelua (mukaan luettuna IP-osoite). Evästeen tiedot lähetetään Googlen palvelimille ja tallennetaan niille, eli tiedot voivat sijoittua EU-alueen ulkopuolelle. Google käyttää näitä tietoja sen arvioimiseen, kuinka käytät verkkosivustoa, verkkosivuston aktiivisuuden raporttien koostamiseen verkkosivuston operaattoreille sekä muiden verkkosivuston aktiivisuuteen ja  internetin käyttöön liittyvien palveluiden tarjoamiseen. Google voi myös välittää näitä tietoja  kolmansille osapuolille, mikäli laki tätä vaatii tai kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muihin Googlen hallinnoimiin tietoihin. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Tämä verkkosivusto käyttää HubSpot -markkinointiautomaatiojärjestelmää. HubSpot käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät sivustoamme. Käytämme näillä evästeillä kerättyjä  tietoja raporttien koostamiseen, apuna sivuston parantamisessa sekä markkinointimme tukena. Hubspotin tietosuojalauseke on nähtävillä tästä.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteri sijaitsee Plutoni Oy:n hallinnoimissa järjestelmissä ja on suojattu vahvoilla salasanoilla. Rekisteritiedot kerrytetään markkinointijärjestelmään, johon Plutoni Oy:n työntekijöillä ja alihankkijoilla on järjestelmiin henkilökohtaiset tunnukset. Rekisterin henkilöiden tietoja saatetaan käyttää Toinen Mielipide -teemoihin liittyvien kyselyiden, tapahtumien ja sisältömarkkinoinnin toteuttamista varten sekä Plutoni Oy:n että kolmansien osapuolten toimesta

9. Tarkastusoikeus
Henkilötietolain 28 §:n nojalla jokaisella on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu tai selvittää, onko hän rekisterissä. Henkilön on esitettävä tarkastusoikeutta koskeva pyyntö Plutoni Oy:lle kirjallisena ilmoittamalla sekä nimensä että sähköpostiosoitteensa. Asianomaisen tulee tehdä tarkastuspyyntö joko sähköpostitse tai omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä. Plutoni Oy ei vastaanota tietojen tarkistuspyyntöjä puhelimitse tai toimipisteessään, vaan edellyttää aina kirjallista tietojen tarkastuspyyntöä.

10. Henkilötietojen korjaaminen ja kielto-oikeus
Henkilötietolain 29 §:n nojalla rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojansa oikaistaviksi, poistettaviksi tai täydennettäviksi.

Henkilötietolain 30 §:n nojalla jokaisella rekisteröidyllä on oikeus kieltää Plutoni Oy:tä käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja markkinointitarkoituksiin. Plutoni Oy:n merkkaa tällöin henkilölle rekisteriinsä markkinointikiellon pystyäkseen noudattamaan kielto-oikeutta.

Jakoa